ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ

Την απολύμανση των λεωφορείων της "ΡΟΔΑ" σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία, για την προστασία από ιούς που μεταδίδονται μέσω του αέρα, ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών της Ρόδου.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Απολύμανση σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία εγκαινιάζει η ΔΕΣ ΡΟΔΑ με σκοπό την καταπολέμηση των ιών που μεταδίδονται μέσω σωματιδίων στον αέρα.

Η υγιεινή και η ασφάλεια στα λεωφορεια της ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι προτεραιότητα της διοίκησης προς όφελος των επιβατών μας και των εργαζόμενων.

Επιτακτική κρίνουμε την ανάγκη τήρησης ειδικού πρωτοκόλλου καθαριότητας και απολύμανσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς με σκοπό την προστασία της ατομικής υγείας τόσο των επιβατών όσο και των εργαζομένων της επιχείρησης μας κατ επέκταση τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί είναι απολύτως ασφαλής και καλύπτεται από πιστοποιητικά ασφάλειας MSDS και έχει άδεια κυκλοφορίας από Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), ενώ η ίδια μέθοδος απολύμανσης χρησιμοποιείται και στα χειρουργεία.

Προτρέπουμε όλους τους εργαζόμενους και τους επιβάτες της ΔΕΣ ΡΟΔΑ να λαμβάνουν όλα τα μέτρα και να χρησιμοποιούν  τα μέσα  ατομικής προστασίας που προβλέπονται για τον περιορισμό μετάδοσης της πανδημίας. 

Έχουμε εξοπλίσει όλα τα οχήματα μας με αντισηπτικό υγρό.