Σε κλίμα συγκίνησης, έγινε σήμερα το μεσημέρι η  τελετή αποχαιρετισμού λόγω συνταξιοδότησης, του αρχαιότερου υπαλλήλου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών Ρόδου.

Πρόκειται για τον Καρανικόλα Ευστράτιο εργαζόμενο στην επιχείρηση τα τελευταία και 46 χρόνια.
Η διοίκηση και οι συνάδελφοι επεφύλαξαν μια συγκινητική εκδήλωση για να τον ευχαριστήσουν για την συναδελφικότητα που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και του ευχήθηκαν καλή συνταξιοδότηση.

Ο Στράτος Καρανικόλας, ήταν μηχανοτεχνίτης. Εργάστηκε για πρώτη φορά (με ένσημα) σε ηλικία 14 ετών, ως μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ενώ στη συνέχεια κατετάγη στον στρατό.

Επιστρέφοντας προσελήφθη ως μηχανοτεχνίτης  όπου και υπηρέτησε μέχρι σήμερα, για 46 ολόκληρα χρόνια.

Πρόκειται για τον υπάλληλο με τη μεγαλύτερη υπηρεσία στη δημοτική επιχείρηση.  

Ο ίδιος, δήλωσε ότι αν ήταν στο χέρι του, δεν θα ήθελε ποτέ να συνταξιοτηθεί! Ακόμα και σήμερα το πρωί προσήλθε στην υπηρεσία του φορώντας τη φόρμα εργασίας! Την έβγαλε μόνο για τις ανάγκες της φωτογραφίας με τους συναδέλφους του.

Κι οι συνάδελφοί του, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρη Τσίκκη και τον διευθυντή της επιχείρησης κ. Φώτη Καραμανώλη, του έκαναν την... δική τους έκπληξη, τυπώνοντας ειδικά χιουμοριστικά μπλουζάκιια που έγραφαν πάνω «Δούλεψα κι εγώ με τον Στράτο.»

Αστευόμενος, ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Τσίκκης, υποστήριξε ότι «παραλίγο να προλάβει τον FERRUCCIO LABORGHINI που εργαζόταν στην ΔΕΣ ΡΟΔΑ».